Рятувальник з ДСНС, заступник начальника 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини в Луцьку Сергій Січко піднявся на Говерлу в повному бойовому обмундируванні. Про цей подвиг сказано на офіційній сторінці ДСНС у Facebook.

Зазначається, що такий похід — давня мрія бійця. І ось, у свій день народження, Сергію Січко вдалося її втілити. Під час сходження, на Сергії був захисний одяг пожежного, шолом і апарат на стисненому повітрі за плечима.

У пості йдеться, що у своєму сходженні Сергій Січко був не один — з ним у похід пішли друзі, в тому числі-начальник цієї частини Андрій Малімон.
Сергій Січко є вихованцем та чемпіоном України у змаганнях Школи безпеки.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

“Здійснив мрію: у свій день народження рятувальник підкорив Говерлу Заступник начальника 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька Сергій Січко здійснив свою мрію - піднявся на Говерлу у повному бойовому спорядженні: захисному одязі, шоломі та з апаратів на стисненому повітрі за плечима. У сходженні його супроводжували друзі, в тому числі начальник варти цієї частини Андрій Малімон. П. с. Сергій Січко-вихованець та Чемпіон України у змаганнях Школа безпеки", - свідчить пост.

Слава про незвичайне сходження швидко рознеслася по всій Україні. Країна пишається цим мужнім хлопцем. Побажаємо йому здоров'я, довголіття і ще безлічі подвигів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Багатодітна родина зі Львівщини залишилася без даху над головою: "Яринка дзвонить і кричить: "ми горимо!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Сім'я українців згоріла в пекельній пожежі, ридає все село: "діти стали янголятами"

Також «Знай.uа " писав, що У Дніпрі пожежа вигнав сім'ю на вулицю серед ночі і залишив без даху над головою: "вибігли роздягненими і босоніж"