Про роботу Укрпошти у нашій країні вже легенди ходять. І користувачі регулярно діляться своїми враженнями про сервіс, який дозволяє повернутися в далекі 1970-і роки. Черговим клієнтом цієї чудової компанії став блогер і користувач Facebook Artem Polezhaka.

Він поділився своїми враженнями про сервіс, який залишився на рівні 50 років тому. “Немає кращої розради для душі і серця, як відвідання Укрпошти. Вінтажно. Крафтовий. Ламповий.", так почав свій пост Користувач.

Він розповів про те, як працює Укрпошта. У його пості є безліч прекрасних вражень. Наприклад, про упаковку, для якої не використовуються коробки для невеликої книжки. "Нічого, ми зараз все акуратненько загорнемо, туди бумажочок нажмакаєм п, - ділиться враженнями блогер. Також він детально описав процес оформлення відправки.

“На великому аркуші сам пишеш адреси — свою і одержувача. Аркуш клеїться до коробочки, а зверху на нього ще пару наліпочок, які ти теж підписуєш. Одна за одною на коробку ставляться чотири різні печатки. Все це робиться двома співробітниками, чоловіком і жіночкою, які злагоджено виконують ритуал, передаючи коробочку один одному з рук в руки, щоби кожен виконав свою функцію — інакше чари не спрацюють", написав Artem Polezhaka.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, він написав і про платежі. Зокрема, за коробку необхідно платити окремо (бажано, готівкою), а за пересилання окремо (але тут прогрес, можна і картою). Свій пост Користувач закінчив епічною фразою від працівників Укрпошти. "Ти вже подякував, попрощався і розвернувся до виходу, і вісь вона, та сама фраза, без якої б вся драматургія розсипалася, наче необережно посунута з прилавку пачка календариків «2021 – рік білого металевого Бика»: “а якщо посилка не доїде то ви не росстраюйтесь! Приходьте, ми скаргу складемо, заяву напишемо. Все Буде добре!", написав блогер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Укрпошта" може стати банком.

Також, " Знай.ua" писав, що українці показали інноваційний спосіб завантаження ваших дорогоцінних відправлень "Укрпоштою".