Кирило був ще школярем, коли ворог прийшов на рідну Донеччину. Хлопець покинув малу батьківщину, поїхав вчитися — але врешті-решт, пішов до армії контрактником і нині вже служить у морській піхоті на передовій.

Історію бійця ЗСУ розповідають на сторінці ООС у соціальній мережі"Фейсбук".

Кирило народився і виріс на Донеччині, в Добропіллі. Російські агресори вторглися у рідний населений пункт ще коли він був школярем. Він добре пам’ятає, як однокласники й вчорашні товариші почали малювати на будівлях триколори, прапори "ДНР", а він із друзями їх замальовував.

Після школи хлопець пішов до університету, однак війна, що зруйнувала весь звичний йому світ, все ж непокоїла душу, як і той факт що зі знайомих багато хто виявився зрадником.

український воїн, скрін з відео ООС
український воїн, скрін з відео ООС

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Так і не завершивши навчання в університеті, я й підписав контракт! Не встиг документи подати, як одразу почалися стрибки, полігон, заняття… Готували серйозно і, опинившись на передовій, я зрозумів, що недаремно", — розповів Кирило.

Під час служби на Приазов'ї молодий морпіх часто згадує малу батьківщину і думає про своїх земляків.

"Якщо раніше у відсотковому співвідношенні свою Батьківщину підтримували десь відсотків із двадцять серед моїх знайомих, то нині – понад сімдесят! Прикро, що серед однокласників виявилось чимало зрадників. Тож не здивуюсь, якщо і зараз, за ті кількасот метрів, на ворожій позиції є хтось із колишніх друзів чи сусідів", — ділиться думками Кирило.

Нагадаємо, молодий українець змінив навчання за партою на службу в ЗСУ: "Справжня школа ближче до ворога".

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: найкращі снайпери віддфали життя за Україну.

Також "Знай.ua" писав, росіяни знову спробували привласнити український борщ: "Сало також стане нашим".