Українському народу передбачають стрибок курсу долара та його стабілізацію у серпні 2022 року.

Такий прогноз висунув відомий бізнесмен Сеяр Куршутов, на своїй сторінці у Facebook. За словами чоловіка, компетентні люди "нашепотіли" йому, що курс валюти в останньому місяці літа затримається на показнику 45-50 гривень за 1 долар.

Курс валют, фото - фокус
Курс валют, фото - фокус

Однак, безготівковий курс поки що підвищувати не планують, як повідомив Куршутов.

"Малому бізнесу та споживачам не солодко, але в країні війна, системні проблеми з експортом та дохідною частиною бюджету", - написав бізнесмен.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Куршутов зазначив, що такий курс долара – це сьогоднішні реалії життя кожного українця, тож варто просто прийняти їх.

"Така реальність. Краще адаптуватися, ніж панікувати", - заявив експерт.

Варто зазначити, що зараз офіційний курс долара від НБУ "застопорився" на 36,5686 гривнях. Його підняли 21 липня на 25%. А ось показник євро за останнє число липня місяця – 36,9965 гривень.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Куршутов не перший, хто передбачає такі стрибки курсу валют, раніше й інші експерти висловлювалися з цього приводу і прогноз для українців залишається невтішним.

Раніше ми писали про те, що Нацбанк офіційно підняв курс долара: скільки коштує американська валюта.

Як повідомляв Знай.ua, екстрасенс Макс Гордєєв передбачив стрибок курсу долара, чого очікувати українцям: "Це стовідсотково"

Також портал Знай.ua писав, 60 грн за долар: економіст пояснив, за яких умов може підскочити курс валют