В росЗМІ з'явилася інформація, що у Севастополі удар з безпілотника було здійснено з самого Севастополя.

У Севастополі 31 липня мав відбутися салют на честь Дня ВМФ. Проте, плани кривавих загарбників прийшлось міняти, через деякі події. По-перше, розпочалося з вибуху в штабі окупантів, який було здійснено бойовим дроном. Спочатку інцидент приписали ЗСУ, про те пізніше пропагандистська "помийка" повідомила, що то атака була здійснена з самого Севастополя. А також підвищено рівень "терористичної загрози".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Схоже, окупанти заплуталися у свідченнях і випадково розпатякали секретну інформацію.

Провокації в Севастополі. Фото: скриншот Telegram
Провокації в Севастополі. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У ВМС ЗСУ прокоментували "атаку" українського БПЛА штабу ЧФ РФ у Севастополі:

Насправді ворог не ризикнув проводити день ЧФ рф, а щоб в котрий раз не зганьбитися перед всім світом, побоюючись ЗСУ, вигадав привід, щоб скасувати заходи з нагоди так званого свята. Такими заявами, ворог визнає свою ППО недієздатною, та ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту ВМС ЗСУ

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

На думку радника Мвноборони Олексія Копитко, рф влаштувала провокацію в Севастополі, щоб досягти кількох цілей. Перше. Витіснити із західного інформаційного простору Оленівку, а по-друге, вигадали диверсію, щоб прибрати людей з вулиць і посадити перед телевізорами. Де їм "покажуть красу із Кронштадта".

Нагадаємо, ми писали, що Польща посилить міць ЗСУ, надавши чергову партію бойової техніки.

Як повідомляв "Знай.ua" росіяни хочуть рятувати себе від ЗСУ рунами, нове марення замість "хлопків".

Також "Знай.ua" інформував, що українці можуть допомогти в ідентифікації тіл зниклих на війні родичів: у Нацполіції закликали всіх це зробити.