Українські військові попереджають про максимально високу загрозу ракетного обстрілу з боку російських окупантів з моря.

За даними ОК "Південь2, в акваторії Чорного моря знаходяться ворожі кораблі, які вчергове можуть вразити по мирному населенню. Серед ворожих кораблів є носії крилатих ракет "Калібр". Це ті ракети, якими були вражені цивільна інфраструктура у Кропивницькому, Вінниці, Миколаєву та Києву.

Флот рф. Фото: скриншот Youtube
Флот рф. Фото: скриншот Youtube

17 бойових кораблів та катерів Чорноморського флоту Росії маневрують у Чорному морі біля Кримського узбережжя від мису Тарханкут до Новоросійська. Серед них є шість носіїв крилатих ракет «Калібр» (44 ракети), а також чотири великі десантні кораблі.

Ворог може завдавати ударів по цивільній інфраструктурі, адже провокація з "ударом по штабу ЧФ" провалилась.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Флот рф. Фото: скриншот Youtube
Флот рф. Фото: скриншот Youtube

Враховуючи любов ворога до сакральності та видатних дат, загроза ракетної атаки з моря максимально висока, але це не виключає і застосування авіації та наземних ракетних комплексів. повідомили у оперативному командуванні.

Також українців просять утриматися від виходу на узбережжя, через замінування пляжів та зон відпочинку.

Нагадаємо, ми писали, що Польща посилить міць ЗСУ, надавши чергову партію бойової техніки

Як повідомляв "Знай.ua" українській МЗС відповів на заклик конгресвумен українського походження Вікторії Спартц зупинити дію "зернової угоди".

Також "Знай.ua" інформував, російські окупанти перевдягаються в цивільний одяг, сподіваючись втекти з України.