Про це вона розповіла на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«Якщо у путіна буде наступник, то це буде саме наступниця, адже у нього вже відмовляє права частина тіла, а рука вже не рухається», - зазначив Влад Росс.

За словами астролога, недавня ситуація, коли путін убивав комара на своїй правій щоці лівою рукою, свідчить про те, що у нього відмовляє права частина тіла, і він не може ворушити правою рукою.

«путін постійно боїться: найжахливіший боягуз, якого тільки можна придумати – це владимир путін», - сказав Влад Росс.

Як зазначив астролог, путін дуже боїться свого усунення – у нього параноя.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Раніше його двійники не зустрічалися у високопоставлених особах, а зараз почали: всі помітили, що двійник набагато вищий за путіна», - підкреслив Влад Росс.

Як повідомляв Знай.ua, психотерапевт Олександра Тимощук розповіла, що необхідно робити, щоб позбавитися почуття провини під час війни.

Також Знай.ua публікував: Колишній офіцер фсб рф Ілля Богданов заявив, що якщо війна затягнеться, то росія може змінити стратегію.