Третій президент України та "головний пасічник" країни Віктор Ющенко знайшов несподіване та корисне застосування свого багаторічного хобі. Про це він особисто розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Ні для кого не секрет, що колишній президент України Віктор Ющенко затятий пасічник. У період війни він вирішив отримати користь від хобі і заявив, що передаватиме мед для українських воїнів на передову. Політик вважає, що продукт принесе воїнам не лише користь, а й підніме їхній дух.

Віктор Ющенко, скріншот: Youtube
Віктор Ющенко, скріншот: Youtube

"Найближчим часом ми реалізуємо дуже цікавий продукт, який, переконаний, крім того, що дуже корисний, так ще й окрилить наших Героїв на передовій, підніме моральний дух і сподівається, що перемога буде виключно за нами!", - поділився колишній президент.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Українці дуже позитивно зустріли ініціативу Віктора Ющенка.

"Віктор Андрійович ви могли бути до сьогодні президентом, і країна вже давно була в євросоюзі. Ваші бджоли мали путіна у вулик запихати і без війни перемогти", "Чудово! Бог на допомогу, Вікторе Андрійовичу!", "Дякую, пане Президент, нехай нашим захисникам солодко буде!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот facebook
Коментарі. Фото: скріншот facebook

Коментарі. Фото: скріншот facebook
Коментарі. Фото: скріншот facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, міністр оборони Резніков розповів, що путін хотів напасти на Україну перед Великоднем 2021 року: "Тоді він отримав".

Також ми писали, росіяни в Криму зазнали найбільших втрат з часів Другої світової війни: їхня боротьба практично закінчена.

Крім того, ми повідомляли, Андрій Єрмак передбачив ситуацію на фронті в найближчі кілька місяців, Україна має час до зими.