У Газопостачальній компанії (ГК) "Нафтогаз України" українцям пояснили, як вони можуть отримати знижку на послуги.

Алгоритм дій дуже простий, необхідно лише дотриматися певних умов. Для цього потрібно сплатити рахунок в особистому кабінеті або в чаті-боті до 15 серпня. Далі отриману знижку у розмірі 1% можна буде використовувати під час наступного платежу. Про це розповіли у пресслужбі ГК.

Зазначається, що користувачі можуть проводити оплату платежів за газ заздалегідь, гроші залишаються на особовому рахунку та будуть списані лише за фактично спожитий газ у наступні періоди.

Газ. Фото: скрін youtube
Газ. Фото: скрін youtube

Як повідомляє пресслужба компанії, Ощадбанк перераховує пільгові кошти комунальним підприємствам з 18 до 25 числа щомісяця. Важливо при переплаті щомісяця передавати показники газового лічильника до облгазу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Всі питання стосовно нарахування пільг та субсидій, можна вирішити, звернувшись до свого управління соціального захисту. Водночас перевірити наявність пільгової категорії можна в особистому кабінеті на сайті gas.ua або у чат-боті (Viber або Telegram).

Комуналка, скріншот: Youtube
Комуналка, скріншот: Youtube

Нагадаємо, отримання пенсійного посвідчення в умовах війни: у ПФУ повідомили про нові правила

Як повідомляв "Знай.ua", пенсіонери отримають надбавку 20%: яким категоріям виплатять більше та як оформити

Також "Знай.ua" писав, роботодавці зможуть звільняти працівників під час війни ще з однієї причини: Мінекономіки надало дозвіл