Після вибухів у Криму "гості" масово тікають з півострова, черги на всі види транспорту, а потяги скасували

Після вибухів у Криму 16 серпня, на вокзалі Сімферополя утворилися черги тих, хто бажає залишити півострів. З'явилася інформація, що люди не можуть виїхати, оскільки окупаційна "влада" скоротила маршрут потягів, що прямували з росії. Місцевих та туристів відправляють на автобуси.

"Туристи" біжать з Криму. Фото: скриншот Telegram
"Туристи" біжать з Криму. Фото: скриншот Telegram

Зібрати дитину до школи стало дорожче: у скільки обійдеться вся необхідна канцелярія для учня у 2022

Остаточного рішення щодо формату навчання школярів в Україні досі не ухвалили. Проте, як і щороку, батькам доведеться закупити канцелярію для навчання своїх дітей. Українці протягом останніх місяців зіткнулися зі зростанням цін на необхідні товари, канцелярія не стала винятком.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Школа, кадр з відео
Школа, кадр з відео

Трибунал для путіна невідворотний: Кулеба передбачив дуже складні часи для росії

За військові злочини, скоєні проти українського народу росія, зокрема її президент Володимир Путін, понесе справедливе покарання. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в інтерв'ю відомому журналісту Дмитру Гордону. Дмитро Кулеба заявив, що суд для володимира путіна і всього вищого керівництва Росії - неминучий.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Здорожчали комунальні послуги: які суми українці побачать у платіжках за газ, світло, опалення та водопостачання

За останній рік комунальні послуги в Україні здорожчали на 3,6% (липень-2022 до липня-2021). Найбільше зросла вартість утримання та ремонту житла, а саме на 22,8%. Про це свідчать дані Держстату. Крім того, у ціні значно додали каналізація (15,9%) та водопостачання (12,8%). Зросла вартість й інших послуг.

Комунальні платежі, скріншот з відео
Комунальні платежі, скріншот з відео

Чергове жахливе передбачення баби Ванги на 2022 рік здійснилося: що ж буде далі?

Два з шести передбачень Баби Ванги на цей рік справдилися: повінь, завдана Австралії та деяким частинам Азії на початку цього року, та посуха, яка вразить частину Великобританії. Жахливі передбачення Ванги, що народилася в Болгарії, підтвердилися цього року, після того, як Великобританія постраждала від посухи, що є однією з багатьох заяв, зроблених до смерті містика.

Баба Ванга: зображення з інтернету
Баба Ванга: зображення з інтернету