Українська телекомунікаційна компанія "Київстар" пригрозила позбавити безліму тих клієнтів мобільного оператора, хто собі дозволяє у воєнний час викладати в інтернеті відео прильотів рашистських ракет по наших містах і селах.

Така заява з'явилася у Twitter "Київстару". На неї одразу відреагували українців, подавши свої ідеї, кого у першу чергу варто від'єднати від безліміту, а то й взагалі від зв'язку.

"Тому хто буде викладати прильоти в інтернет - відключим безлім 😡", - йдеться у повідомленні. Київстар

Креатив від Київстару, скріншот з соцмереж
Креатив від Київстару, скріншот з соцмереж

"Геращенко відключіть і Арестовичу", "Вони, мабуть, на Life", "А ще краще повністю інтернет відключати, хоча б на якийсь час", - реагують у коментарях.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Водночас Збройні Сили України на відмінно виконують свою роботу, нам залишається лише підтримувати їх, докладаючи усіх можливих зусиль. Станом на 18 серпня загальні бойові втрати противника з 24.02 по 18.08 орієнтовно склали особового складу близько 44300 (+200) осіб ліквідовано.

Скріншот: twitter.com/twiykyivstar
Скріншот: twitter.com/twiykyivstar

Нагадаємо, молочні продукти стають все дорожчими: за якою ціною зараз продають масло, молоко, сир і кефір

Як повідомляв "Знай.ua", чи буде дефіцит солі в Україні: все вирішать наступні 6 місяців

Також "Знай.ua" писав, приготувати котлети чи запекти курочку стало дорожче: як зросли ціни на м'ясо птиці у серпні