Михайло Подоляк розповів, хто такий насправді Олексій Арестович і що він робить в ОПУ: "Багато говорить..."

Олексій Арестович. Фото: скриншот Telegram
Олексій Арестович. Фото: скриншот Telegram

Нещодавно інформаційний простір України сколихнула гучна новина, яка претендувала на чергову "зраду" і стосувалася всіма обожнюваного Олексія Арестовича. Видання "Тиждень" "вкинуло" українцям те, що за офіційними документами Олексія немає у списку ні штатних, ні позаштатних радників керівництва ОП. І поки що українці вже почали будувати плани змов, Михайло Подоляк прокоментував інформацію щодо статусу Олексія Арестовича, якого не знайшли у списках радників глави Офісу президента.

Дашу Квіткову з "Холостяка", яка відпочиває в Туреччині, чекає важлива операція в Україні — вже за декілька тижнів

Даша Квиткова, фото из Instagram
Даша Квиткова, фото из Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Даша активно веде свою сторінку в Instsgram, де розповідає про особисті переживання. Нещодавно дівчина, яка з Микитою виховує маленького сина Лева, і зараз відпочиває у Туреччині, зізналася, що чекає на операцію по поверненню в Україну. В дівчини на руці велика гігрома, яка більшає з кожним днем та не дає нормально рухати рукою – саме з нею хірургічним шляхом вона буде боротися вже за декілька тижнів.

ПриватБанк перестав приймати купюри у 200 та 500 грн: розлючені клієнти завалили сервіс скаргами

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

ПриватБанк має досить розгалужену мережу платіжних терміналів. Для клієнтів це зручний спосіб не тільки покласти готівку на картковий рахунок, а й оплати комунальні платежі, здійснити кредитний платіж, поповнити телефон здійснити грошовий переказ, сплатити штраф. Стало відомо, що термінали державного банку перестали примати готівку, яка вище номіналу 200 грн. У ПриватБанку роз'яснили ситуацію.

Екстрасенс Макс Гордєєв розповів про День Незалежності України, та пояснив, чому назвав його "кривавим": "Одразу даруйте за..."

Макс Гордєєв. Фото: скриншот Instagram
Макс Гордєєв. Фото: скриншот Instagram

У відео він одразу став просити вибачення за заголовок, яким назвав своє відео: "Криваве свято", пояснивши, що таким чином намагається залучити більше аудиторії на свою сторінку. Після цього розклав карти таро. Макс побачив у них вірогідність прильотів, та велику пересторогу для українців. Карта вказувала на те, що українцям слід ховатися та залишатися вдома. Жодних гулянь та відвідувань багатолюдних місць слід уникати.

Дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" Маша сколихнула Мережу крутим фото на плівці: "Сама молодість"

Маша Кравець, instagram.com/ma_kravets
Маша Кравець, instagram.com/ma_kravets

Дочка Кравець з початку повномасштабного вторгнення перебувала за кордоном, а не так давно повернулась в країну, де, як виявляється, на неї чекав її хлопець. До речі, вона не приховує від підписників своїх почуттів до нього напряму пише у своїх публікаціях, що вік красивий.