Кому з чоловіків дозволено виїжджати закордон: названо нову категорію і необхідні документи

Кордон, фото: скріншот із відео
Кордон, фото: скріншот із відео

У Державній прикордонній службі України повідомили про обов'язкові умови й документи стосовно виїзду чоловіків-військовослужбовців, які їдуть на лікування внаслідок поранень на війні. У Держприкордонслужбі також нагадали, що пропуск повнолітніх громадян України здійснюється по закордонних паспортах відповідно до Постанови Кабміну. Крім того, можливість перетинання кордону громадянами України за внутрішніми паспортами продовжено.

Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа, захистивши абсолютний статус чемпіона: попереду Тайсон Ф'юрі

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Олександр Усик – 35-річний, непереможений, український боксер, який виступає у першій важкій та важкій вагових категоріях. Останні 180 секунд вирішили усе. Або Олександр захищає статус абсолютного чемпіона, або Ентоні Джошуа все ж таки не дарма просив реванш. Після серії ударів Ентоні Джошуа похитнувся. В нього зовсім не було сил, він вішався на Олександра. За рішенням суддів перемуг українець. Несподівано на локації був Василь Ломаченко, який був у тіні весь час війни. І, як виявилося, з чуток він може готуватися до бою, який пройде в жовтні.

Окупанти перелякалися українського супутника ICEYE та вже наштампували методички: "Не використовувати інтернет"

Супутники
Супутники

Після того, як в Україні придбали супутник ICEYE, який видає якісні знімки місцевості з великим розширенням та не залежить від погодних умов, ворог швидко видав "методички" як уникнути дії супутника. В окупованому Херсоні роздають флаєри з чіткими "інструкціями". Листівка так і називається "Як уникнути впливу супутника ICEYE".

Alyona Alyona почала "танути" на очах: ​​20 кг ваги як не бувало

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Знаменита українська реперша Alyona Alyona почала стрімко втрачати вагу та похвалилася неймовірним результатом екстремального схуднення. Це вражаючий результат, якого може досягти далеко не кожен, хто мріє схуднути.

Українці можуть зменшити суми у своїх квитанціях за газ: що для цього потрібно зробити

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

Українці можуть отримати знижку від "Нафтогазу". Умовою її отримання є своєчасна оплата рахунку за послугу. Як повідомили у пресслужбі компанії "Нафтогаз", знижка складає 1%, але отримати її можна лише в тому випадку, якщо споживачі сплатять свій рахунок до 15 числа.