Знаменита українська реперша Alyona Alyona почала стрімко втрачати вагу та похвалилася неймовірним результатом екстремального схуднення. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona несподівано увірвалася в шоубізнес і підкорила серця багатьох українців. Виконавиця може похвалитися великою армією шанувальників, з якою намагається постійно підтримувати зв'язок, зокрема, за допомогою соцмереж. Зірка регулярно радує новими фото та відео, а також ділиться своїми думками та переживаннями.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Так цього разу Alyona Alyona вирішила здивувати неймовірним досягненням. Зробити це вона вирішила оригінально та весело, тому записала коротенький ролик, на якому відпалила під енергійний трек. Наприкінці знаменитість розповіла, що за це літо їй удалося скинути 20 кілограмів ваги.

Alyona Alyona. Фото: скрін instagram stories
Alyona Alyona. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

"Я цього літа скинула 20 кг", - похвалилася реперша.

Це вражаючий результат, якого може досягти далеко не кожен, хто мріє схуднути.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, співачка Alyona Alyona, повертаючись до Європи, дала жорстку відповідь хейтерам: "Куди їдемо? Геть з України".

Також наш портал інформував, співачка М'ята розповіла, як покійний Скрябін "приходив" до неї та запевняв, що Україна переможе окупантів: "Він щось знає".

Крім того, наш портал повідомляв, Ірина Федишин після повернення в Україну показала шанувальникам обстріляний автомобіль: "Господи, дякую тобі".