У "Азові" зробили заяву щодо смерті Дугіної та фальсифікацій ФСБ

В "Азові" офіційно заявили, що Наталія Вовк, яку РФ звинувачує у вбивстві Дугіної, не має жодного відношення до полку "Азов". Заяву від полку "Азов" про теракт проти дочки російського пропагандиста Дугіна, оприлюднили у телеграм-каналі "Азов-Маріуполь".

Олександр Дугін. Фото: скрін youtube
Олександр Дугін. Фото: скрін youtube

Дорофєєва, Астаф'єва, Alyona Alyona та інші зірки зганьбилися через непристойний жест: "Два в парадний, один у шоколадний?"

Українські зірки потрапили в новий скандал через свою необізнаність чи дурість. Надя Дорофєєва, Даша Астаф'єва, гурт Kalush, Alyona Alyona та Lida Lee закликали українців приєднатися до дивного флешмобу в День Незалежності.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Що буде з боржниками за комуналку після завершення воєнного стану: заборона на штрафи не допоможе

Українцям, які не сплачують борги за комунальні послуги, пояснили, що їх чекає у майбутньому. Попри те, що в Україні під час війни заборонили запроваджувати штрафи за несплату послуг ЖКГ. Значна частина українців втратила роботу під час війни й не має можливості оплачувати комунальні послуги.

Адміністративні послуги, скріншот з відео
Адміністративні послуги, скріншот з відео

Ціна цибулі вже зросла у кілька разів і це не межа: виробники заявили про серйозні проблеми з урожаєм

Окрім багатьох інших продуктів в Україні спостерігається тенденція підвищення цін нa цибулю. Виробники цю ситуацію пояснюють зaтримкою у проведенні збирaння цибулі. Ще минулого тижня деякі господaрствa змушені були повністю зупинити збір через сильні дощі, внaслідок чого пропозиція цієї продукції нa ринку помітно скоротилaся.

Ціни на цибулю, скріншот з відео
Ціни на цибулю, скріншот з відео

Росіяни готуються до "сюрпризів" від українців на День Незалежності, тікати вже нема куди: "Пі**а буде"

Навіть росіяни почали почуватися безпорадно в цій війні. Вони вже не вірять у свою перемогу і хочуть втекти додому. Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, яка була опублікована на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео