"Тільки дві людини": хто має вплив на путіна сьогодні, можуть зупинити війну в будь-який момент

Тільки дві людини в світі на сьогоднішній день можуть хоч якось вплинути на російського диктатора путіну. Саме вони можуть попросити його зав'язати цю війну раз і назавжди. Про це в ефірі телеканалу ТСН розповів військовий експерт Українського інституту майбутнього, колишній співробітник СБУ та консультант Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони Іван Ступак.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Гречку скоро можна буде купити набагато дешевше: які прогнози дають на найближчі місяці

Українців, які вже втомилися від постійного підвищення цін на продукти, потішили приємною новиною. Очікується, що ціни на гречку відчутно знизяться з надходженням нового врожаю.Як зазначають фахівці, наразі ціна на гречку турбує багатьох споживачів, оскільки вона стрімко зросла на тлі ажіотажних закупівель та створення запасів продукції українцями в перші місяці війни.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ціни на гречку, скріншот з відео
Ціни на гречку, скріншот з відео

З прилавків почали зникати популярні продукти: які товари можуть стати дефіцитними

В Україні спостерігається значне зниження пропозиції деякої аграрної продукції внаслідок несприятливих погодних умов та окупація частини української території. Зокрема, мова йде про ріпчасту цибулю та кавуни. Як пише SEEDS, потужні зливи та їхні наслідки змусили фермерів затримати початок збору цибулі. Через несприятливі погодні умови найбільше постраждали аграрії із західної частини нашої країни.

Ціни на продукти, скріншот з відео
Ціни на продукти, скріншот з відео

Чи вистачить державі грошей на пенсії у серпні: у ПФУ звернулися до українців

У Пенсійному фонді України проінформували, яка зараз ситуація з виплатами пенсій в нашій країні. Згідно з повідомленням пресслужби ПФУ, станом на 22 серпня на пенсійні виплати спрямовано 47,8 млрд грн, в тому числі 10,4 млрд грн – на виплату пенсій через АТ "Укрпошта", 37,4 млрд грн – через уповноважені банки.

Нарахування пенсій, скріншот з відео
Нарахування пенсій, скріншот з відео

Соловій "рознесла" Астаф'єву, Дорофєєву та тих, хто показав непристойний жест на всю країну: "Тризуб здорової людини"

Молода, але дуже успішна українська артистка Христина Соловій прославилася завдяки хітам "Тримай" та "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала з відомими зірками, а зараз ще має непогану популярність у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram
Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram

Олексій Арестович розповів про зброю, яка здатна знищити Кримський міст: закликав українців не жити надією

Радник Офісу президента України Олексій Арестович вирішив вкотре висловитися щодо ударів Кримським мостом, а також закликав українців забути про це найближчим часом. Про це він заявив у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним, під час чергової YouTube-трансляції, де вони обговорили ситуацію на фронті через 180 днів повномасштабної війни.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram