В Україні подешевшала низка овочів попри негативні прогнози: які продукти варто купити просто зараз

Попри негативні прогнози про суттєве здорожчання низки продуктів в Україні, зокрема й овочі, зараз внаслідок масового збирання врожаю знизилися ціни на багато з них, наприклад, на солодкий перець, капусту та моркву.

Ціни на овочі, скріншот з відео
Ціни на овочі, скріншот з відео

Восени здорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатися продуктами вже зараз

Протягом кількох останніх місяців вартість найнеобхідніших продуктів постійно зростала. У результаті від початку повномасштабного вторгнення ціни на харчові продукти в Україні зросли на 20-30%.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Ціни на продукти, скріншот з відео
Ціни на продукти, скріншот з відео

Путін серйозно налаштований на повернення Радянського Союзу після війни в Україні: у Вірменії вже розпочали промо-кампанію

З'явилося чергове підтвердження того, що росія не збирається зупинятися в Україні, і в майбутньому вони хотіли б отримати якомога більше територій. Якийсь час тому радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк дав інтерв'ю молдавському телеканалу TV Moldova1 , і там він чітко дав зрозуміти глядачам, росія - країна-терорист, і в жодному разі не можна дослухатися думки їхнього уряду. Інакше це може в майбутньому погано закінчитися.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

У Криму вже почалося: відома блогерка заявила, що вона і не референдум і не ходила, і в Україні їй жилось чудово

Перші кримські ластівки "я взагалі не ходила на цей референдум" почали з'являтися у мережі. Блогерка з Криму заявила, що не розуміє для чого їм таке нещастя, тремтіти від кожного вибуху, і навіть від звуків салюту панікувати. Відео дівчина розповсюдила в мережі.

Блогерка з Криму. Фото: скриншот з відео
Блогерка з Криму. Фото: скриншот з відео

США усвідомили, як можна зупинити російську агресію в Україні: секрет ударів по Криму розкрито

Стало відомо, що Сполучені Штати Америки могли почати постачати Україні потужнішу зброю. Роблять тепер це потай, щоб не розкривати повну карту можливостей ЗСУ. Про це пише видання Politico з посиланням на експертів та джерела.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Telegram
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Telegram