У реєстрі судових рішень з'явилося рішення суду щодо скандального ДТП з нардепом від "Слуги народу" Олександром Трухіним.

Суд призначив 850 гривень штрафу водієві, Віктору Склемі, який їхав в автомобілі з нардепом Трухіним і взяв на себе провину за ДТП, заявивши, що за кермом сидів саме він.

Трухін. Фото: скриншот Youtube
Трухін. Фото: скриншот Youtube

9 серпня суддя Дарницького суду Києва Олена Лужецька визнала Склему винним в аварії та призначила 850 грн штрафу як адміністративне стягнення.

Згадане ДТП сталося 23 серпня 2021 року, у ньому нардеп Трухін фігурував у ДТП. У пригоді постраждали шестеро людей. На відео після аварії Трухін звертається до поліцейського зі словами "давай я тихенько в ліс піду", а потім обіцяє "поговорити" з головою МВС Денисом Монастирським.

Трухін. Фото: скриншот Youtube
Трухін. Фото: скриншот Youtube

Згодом він запропонував поліцейському "150 тисяч бонусу", які лежали в автівці, щоби правоохоронці допомогли йому втекти з місця пригоди. На момент ДТП Трухін був під дією алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Трухіна звільнили з партії "Слуга народу", а Зеленський виступив з заявою, що Трухін має відповісти. Схоже, тихенько піти в ліс не вийшло, а ось покарання уникнути таки вдалося.

Нагадаємо, ми писали, що пропонував Кремль Україні у перші години війни: через півроку спливла телефонна розмова.

Як повідомляв "Знай.ua" боротьба з російською агентурою: справа Корбана є продовженням справи Кулініча, – експерт.

Також "Знай.ua" інформував, донька мільярдера Буткевича відволіклася від благодійності та випустила нову пісню "Селяві".