Відома українська акторка та співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Анна Буткевич давненько не презентувала нових творчих робіт, але війна в Україні, зважаючи на все, дуже надихнула її. Хоча в пісні "СеЛяВі" немає згадок про трагічні події, все ж вона присвятила її відважним бійцям, на подяку за їх захист та вірну службу.

Анна Буткевич, фото з Instagram
Анна Буткевич, фото з Instagram

"СЕЛЯВІ" - ц е пісня про наше життя і що в один прекрасний момент, все може змінитись, але потрібно далі жити та працювати 🎶🎹", - повідомила Буткевич.

Більше того, після запису цієї пісні артистку відвідало настільки велике натхнення, що вона вирішила не зупинятися і вже готує другу роботу. Однак про що вона буде і коли відбудеться прем'єра ще невідомо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кліп до пісні "СеЛяВі" вже доступний для перегляду на YouTube. За пару годин його глянули вже майже 10 тисяч разів, але позитивних реакцій поки що небагато - всього 200.

Раніше ми писали про те, що Анна Буткевич оточила колосальною турботою українських матерів та їхніх малюків: голодним та босим ніхто не залишиться.

Як повідомляв Знай.ua, Анна Буткевич показала доньку від колишнього депутата Рибалка і закликала не озиратися на минуле: "Живіть тут і зараз"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Мейхер нарешті зважилася розповісти про вагітність, у 40 років не чекає ніхто: "Я дуже боялася"