Олексій Арестович закликав нікого не вірити у слова Кремля про переговори, хочуть набратися сил: "Повоювали пацани"

Олексій Арестович та Дмитро Гордон, кадр з інтерв'ю
Олексій Арестович та Дмитро Гордон, кадр з інтерв'ю

Радник Офісу президента України Олексій Арестович знову висловився про проведення мирних переговорів з росіянами. Чому із Кремля постійно звучать пропозиції. Про це чоловік розповів під час ефіру з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним. Вкотре в них зайшла тема мирних переговорів із росією, яку так активно зараз просувають у Кремлі. Чоловіки вирішили поміркувати, для чого в оточенні шляху це роблять.

Tayanna розповіла про арешт у Флоренції за написи на стіні, Сергій Притула тут як тут: "Ми потрапили"

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Tayanna, фото з Instagram
Tayanna, фото з Instagram

Якось дівчина стала учасницею шоу "Хто зверху", у складі команди Лесі Нікітюк вона вийшла боротися з капітаном чоловічої команди Сергієм Притулою у конкурсі "Правда/брехня". Решетняку треба було назвати факт або розповісти історію про себе, а візаві мав вгадати, чи це правда.

"Якось на гастролях в Італії, у Флоренції ми з моїм менеджером пішли гуляти. І ми потрапили на величезну стіну в центрі міста, де було багато написів, імен, слів і висловлювань..."

На дешеве борошно можна не сподіватися: у якому випадку ціни злетять до захмарних висот

Борошно, скріншот з відео
Борошно, скріншот з відео

Обмежений експорт всієї сільськогосподарської продукції з України, зокрема пшениці, став основним фактором зниження ціни на борошно в липні 2022 року. Аналітик Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ) Світлана Литвин пояснила, що саме це призвело до обвалу цін на пшеницю через надлишкову пропозицію на внутрішньому ринку, оскільки Україна вирощує в 3-4 рази більше пшениці, ніж споживає.

Марина Боржемська розповіла про переслідування та погрози від боксера Узєлкова: "Я не могла спати і пересуватися"

Марина Боржемська. Фото: скрін youtube
Марина Боржемська. Фото: скрін youtube

Українська телезірка та тренерка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська пройшла через тяжке сімейне життя. Невдачі з вагітністю, викидні. інсульт чоловіка, агресії В'ячеслава Узєлкова після народження сина Роберта... Все це призвело до того, що пара, яка тримала маски ідеального подружжя, розпалася. Про те, як припинилося її спілкування з Узєлковим, Боржемська розповіла у рамках проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

путін почав шукати наступника для себе, але спочатку його має схвалити "еліта": які зміни чекають Кремль найближчим часом

Володимир путін, кадр із зустрічі з Лукашенком
Володимир путін, кадр із зустрічі з Лукашенком

Російському диктатору путін через півтора місяці виповниться вже 70 років. Вік досить значний, тобто довго керувати країною він не зможе, враховуючи всі чутки про його стан здоров'я. Найімовірніше йому доведеться відійти від справ, і політичні еліти зіграють у цьому питанні не останню роль. Диктатор міг почати вже шукати собі заміну, яка має бути погоджена з "елітою". Тобто народ знову не зможе обрати собі адекватний уряд.