Співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) мала дві невдалі спроби прорватися на Євробачення. Вона двічі брала участь у нацвідборі, але тріумфу досягти не вдалося.

Вдруге ім'я співачки голосно звучало, коли з її колишнім чоловіком зійшлась інша українська артистка Ані Лорак. Але, все сказане вище не скасовує того, що Тетяна талановитий виконавець, чиї пісні потрапляють прямо в серце.

Якось дівчина стала учасницею шоу "Хто зверху", у складі команди Лесі Нікітюк вона вийшла боротися з капітаном чоловічої команди Сергієм Притулою у конкурсі "Правда/брехня". Решетняку треба було назвати факт або розповісти історію про себе, а візаві мав вгадати, чи це правда.

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

"Якось на гастролях в Італії, у Флоренції ми з моїм менеджером пішли гуляти. І ми потрапили на величезну стіну в центрі міста, де було багато написів, імен, слів і висловлювань. Ми вирішили залишити щось і від себе - написати свої імена. І нас заарештувала поліція" , - сказала TAYANNA.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"
TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"

Сергій Притула вирішив, що це правда, але співачка повернула табличку з написом "Брехня", чим дуже засмутила капітана чоловічої команди.

Решетняк уточнила, що заарештували її менеджера.

Нагадаємо, що Tayanna презентувала нову пісню "Дороги", яку " вистраждала" сльозами.

Раніше ми повідомляли, що Tayanna готова "вказати" шлях кожному українцю, який загруз у власних страхах через війну.