Президента України Володимира Зеленського закликають скасувати Стамбульську конвенцію. Відповідна петиція, розміщена на сайті Президента України, вже набрала 25 тисяч голосів та її зобов'язаний розглянути гарант.

Володимир Зеленський розгляне петицію про відміну Стамбульської конвенції, ініціатором якої виступила Тимошенко Юлія Володимирівна.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Так, автори петиції вважають, що Стамбульська конвенція "вводить в Україну ідеологію гендеру", а ухвалений Верховною Радою Закон про її ратифікацію "не відповідає українським національним інтересам, традиційним українським цінностям".

Петиція. Фото: скрін petition.president.gov.ua
Петиція. Фото: скрін petition.president.gov.ua

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Ми, громадяни України, які підписалися, закликаємо Президента України ініціювати денонсацію Стамбульської Конвенції з таких причин. Закон, у тій формі, як він проголосований, не відповідає українським національним інтересам, традиційним українським цінностям і створює загрозу національній безпеці України, поглиблює суспільну напругу в державі". , - Вказано в тексті петиції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, жителі самопроголошеної "ЛНР" розкрили план путіна, який буде після того, як місцевих пустив на "фарш": "Нормальна заміна..."

Також наш портал інформував, що російські пропагандисти намагаються переконати жителів окупованих територій у принадності "російського світу": "Ви боїтеся, рф - країна можливостей".

Крім того, наш портал інформував, ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв продовжує божеволіти без справжньої роботи, і вигадав "півтора сценарію" завершення війни.