Американська компанія Crocs після початку повномасштабного вторгнення в Україну зупинила свою роботу у рф, проте наразі стало відомо, що магазини знову відкрилися.

Про це повідомив волонтер Артемій Володін, у своєму Instagram.

Crocs. Фото: скриншот Youtube
Crocs. Фото: скриншот Youtube

Crocs в Росії відновив роботу! Магазини знову відкрились в москві – в торгових центрах "Метрополіс" і "Афімолл". Сплачуючи податки компанія підтримує війну в Україні, - написав Володін та закликав бойкотувати торгову марку.

Про роботу американського бренду повідомили і російські ЗМІ, там пишуть, що Crocs повернувся під управлінням нового оператора ТОВ "Клер". Повідомляється, що підставна компанія Клер була створена у москві у травні цього року, основний власник (85%) – Ерік Петі, який у 2008-2014 роках був гендиректором "Crocs".

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Crocs повернулися в росію. Фото: instagram.com/artemiy.volodin/
Crocs повернулися в росію. Фото: instagram.com/artemiy.volodin/

Один із співрозмовників припустив, що Crocs могла продати російський бізнес на ринкових умовах, при цьому зберігши можливість викупу за певних обставин. Така схема дозволяє Crocs відновити постачання на територію країни-терориста та знизити ризики, пов'язані з прямою присутністю.

У коментарях підтримали бойкот компанії.

"Спаскудились", "Репост", "crocs припиніть підтримувати росію та російську агресію", "crocs ти БУЛА моїм улюбленим взуттям", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що в Україні компенсують вартість комунальних послуг — хто може скористатися.

Як повідомляв "Знай.ua" скільки коштує виїзд військово зобов'язаних за кордони: з 1 вересня запрацює держпрограма "єВідрядження".

Також "Знай.ua" інформував, що Пентагон закупить для України нові зенітно-ракетні комплекси NASAMS.