Тіна Кароль розповіла, як жила з Андрієм Данилком і зізналася у почуттях до чоловіка: "Я тебе люблю дуже давно"

Усі знають та люблять Андрія Данилка не лише за геніальний образ Вєрки Сердючки, а й просто, як людину. У вересні 2021 року про Данилка вийшла велика передача на одному з українських телеканалів, де постали дуже цікаві питання.

Дуже цікавим був момент передачі в блоці "Що являє собою Вєрка Сердючка?", в якому колеги Данилка розповіли, що вони думають про нього.

Тіна Кароль своїм томним і мрійливим голосом буквально зізналася в почуттях чоловікові.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Коли та чим закінчиться війна в Україні? Таролог Роман Шептицький попередив про складні 3-5 років

Питання, яке хвилює кожного українця, просте: "Коли буде перемога України над росією, яка закінчить війну?". Відповідь на таке важливе питання для українців намагаються дати різноманітні експерти, серед яких і таролог Роман Шептицький.

Чоловік попередив про небезпеку та передбачив, чим закінчиться війна. За прогнозом таролога, до кінця серпня 2022 року мають відбутися події, які змінять перебіг війни.

"Історія закінчиться у будь-якому разі перемогою України. Цей сценарій прописаний вищими силами. Ми рухаємося до нового життя", - заявив таролог.

32 річниця підняття Державного Прапора України над столицею, фото: КМДА
32 річниця підняття Державного Прапора України над столицею, фото: КМДА

Почалися бої за Херсон: лунають вибухи, палають склади

За місто Херсон офіційно почалися бої. Російським окупантам найближчими днями доведеться несолодко на цьому напрямку, а ЗСУ буде потрібна наша віра. Росіяни почали скаржитися на постійні обстріли з боку ЗСУ, а у Генштабі підтвердили, що захисники прорвали першу лінію оборони росіян.

Пізніше офіційно підтвердили, що ЗСУ розпочали контрнаступ на південних напрямках нашої країни, які вже кілька місяців перебувають під окупацією.

Херсон, фото: Воєнна розвідка України
Херсон, фото: Воєнна розвідка України

Абсолютний чемпіон Олександр Усік повернувся до України після перемоги над Джошуа: "Ми сумували"

Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок, порадував фанатів гарною новиною. Йдеться, звичайно ж, про Україну, куди він повернувся через тиждень після того, як здолав британського боксера Ентоні Джошуа.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Скільки коштує виїзд військово зобов'язаних за кордони: з 1 вересня почне працювати держпрограма "єВідрядження"

Українським військовозобов'язаним чоловікам дозволять виїжджати з України терміном на 7 днів із обов'язковою заставою у 200 тисяч грн. Завдяки їй військовозобов'язані представники бізнесу матимуть змогу виїхати з України. Але лише на 7 днів і за 200 тисяч гривень. За словами міністерства економіки Юлії Свириденко, послугою "відрядження" зможуть скористатися ФОП та юридичні особи приватної форми власності. Для цього їм слід відповідати чітко визначеним критеріям.

Виїзд за кордон. Фото: скриншот Youtube
Виїзд за кордон. Фото: скриншот Youtube