Чи пропустять на кордоні чоловіків, які постійно проживають в іншій країні: пояснення Держприкордонслужби

У Державній прикордонній службі України пояснили, на яких умовах здійснюється виїзд чоловіків, які постійно проживають за кордоном. Там пояснили, що громадяни України чоловічої статі віком від 18 до 60 років, які постійно проживають за кордоном, можуть виїжджати за наявності відповідних відміток в паспортному документі, згідно ст. 4 ЗУ "Про порядок виїзду з України і в’їзду гр. України"/

Перетин кордону, скріншот з відео
Перетин кордону, скріншот з відео

Як зміняться ціни на продукти восени: постачальники зробили заяву щодо дефіциту

Питання можливого дефіциту харчових продуктів особливо гостро постає зараз, коли літо майже позаду і на порозі стоїть осінь, не за горами й зима, яка, як обіцяють чиновники, буде не з легких. Голова Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко розповів, чи буде дефіцит продуктів в Україні восени й взимку та що буде з цінами на овочі та фрукти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ціни на овочі, скріншот з відео
Ціни на овочі, скріншот з відео

Диктатор путін боїться прощатися з життям і регулярно чистить своє оточення: впаде в немилість "елітних" чиновників

Найближчим часом російського диктатора путіну можуть ліквідувати свої ж. Однак, можливо, це лише за однієї умови. Свою думку щодо цього сайту "Главред" військовий експерт Українського інституту майбутнього, консультант Комітету ВРУ з питань нацбезпеки та оборони Іван Ступак.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Суттєве подорожчання: через війну улюблений українцями продукт може злетіти в ціні до небачених висот

Інфляція в Україні річ передбачувана, та прогнозована, подорожчання продуктів очікується восени та впродовж зими, одначе, деяка продукція значно підскочить в ціні. В інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer директор ТОВ "Ланагропрод" Олексій Соболєв розповів чого чекати від цін на м'ясо свинини, у разі, якщо війна триватиме довго.

Ціни на продукти, скріншот з відео
Ціни на продукти, скріншот з відео

Оля Цибульська "виїхала" з України, але опинилася з курками і там, і там: "Не в курсі, що в Америці"

Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська виставила кілька Instagram Stories, щоб відповісти на неправдиві новини від ЗМІ щодо її пересувань. Вона часто викладає щось у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 780 тисяч людей. 36-річна співачка відповіла на всі звинувачення у тому, що вона нібито виїхала з України.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram