Окупанти опинилися в оточенні під Харковом, а тепер плачуть за несправедливість: "Нічого не залишилося"

Стало відомо, що Збройним силам України вдалося взяти в кільце російських окупантів у Харківській області. Загарбники налякані, адже їм нема куди подітися. Про це свідчить розмова 2-х окупантів, яку перехопило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Анна Трінчер зі "Школи" в соплях та сльозах заявила, що таблетки більше не допомагають: "Мене вбиває..."

Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер в Insta Stories налякала своїм набряклим та заплаканим обличчям, а потім показала мало не гору використаних серветок. Артистка не одразу розкрила причину свого стану.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Анна Трінчер, фото з Instagram
Анна Трінчер, фото з Instagram

Верховна рада повертає акциз на паливо, скільки платитимемо

У Парламенті у першому читанні підтримали повернення акцизу на паливо. Через військовий стан та значення потужностей з виробництва палива дане питання певний час не обговорювалося, тому що ціни на паливо значно зросли порівняно з довоєнним періодом.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Настя Каменських вдарилася у мистецтво, щоб зібрати грошей: "Завжди не вистачає"

Знаменита українська виконавиця Настя Каменських вдарилася у мистецтво, щоби зібрати значну суму грошей. На новому фото вона позує із картиною, написаною у жовто-блакитних кольорах. Зірка зазначила, що авторство належить не їй, а талановитій українській художниці, яка захотіла допомогти ЗСУ, продавши свою роботу.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Тарифи на світло з 1 вересня: які суми українці побачать у платіжках найближчим часом

На тлі зростання цін на продукти та можливого дефіциту деяких із них, а також прогнозів складної зими та проблем опалювального сезону українці серйозно стурбовані і комунальними тарифами. Стало відомо, чи зміниться вартість електроенергії та скільки українці платитимуть за світло з 1 вересня.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube