Породілля з Маріуполя Маріанна Вишемирська, яка ледь не загинула під час бомбардування пологового будинку російськими окупантами, перейшла на бік загарбників і активно публікує в соцмережах проросійські повідомлення, а також бере участь у пропагандистських "шоу". Про це свідчать її публікації у telegram.

Так, наприкінці серпня Маріанна Вишемирська опублікувала низку записів розмов із полоненими "азовцями", які захищали Маріуполь. Жінка розхвалює донецьких лікарів, які допомогли пораненим і заявляє, що вони "змінили свою думку щодо того, що відбувається". Крім того, вона виправдовує дії путіну, заявляючи, що у кривавій війні винна українська влада.

Маріанна Вишемирська. Фото: скрін youtube
Маріанна Вишемирська. Фото: скрін youtube

Напередодні Маріанна Вишемирська побувала в одній із шкіл окупованого Маріуполя та роздала дітям повітряні кулі у кольорах прапора Росії.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ще раніше жінка поділилася публікацією, в якій повторила штампи російської пропаганди про загиблих дітей Донбасу. При цьому вона не згадала, що від рук російських окупантів у всій Україні гинуть діти.

Публікація Маріанни Вишемирської. Фото: скрін Instagram
Публікація Маріанни Вишемирської. Фото: скрін Instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, шалена пропагандистка Симоньян спробувала виправдати "візовий бан": переконує, що так краще.

Також наш портал інформував, пропагандист Сергій Миронов прибув до окупованого Луганська та змінив цілі "спецоперації": тепер хочуть ліквідувати Володимира Зеленського.

Крім того, ми писали, окупанти знищили Сєвєродонецьк, щоб привезти туди 8000 сосисок у тесті: "На кожного мешканця по одній".