Рашисти потужно вдарили по своїх: командир переплутав координати та відправив до пекла елітних спецназівців.

Російські окупанти продовжують "самодемілітаризацію" і радують ЗСУ. Так, стало відомо, що командир загарбників припустився помилки під час бою і випадково ліквідував загін елітних спецназівців. За інформацією розвідки, на Херсонщині ще до початку контрнаступу воїнів ЗСУ стався курйозний інцидент з російськими окупантами.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Дружина Беднякова Настя Коротка скоро стане мамою вдруге, але є нюанс: "Тільки не кажіть Андрію"

З початку повномасштабної війни подружжя Бідняків-Коротка живе на різні країни. У лютому Андрій був на зйомках за кордоном, а Настя із 6-річною Ксенією – у Києві. Потім, навпаки, Бідняков повернувся до України, а своїх дівчаток відправив у безпечне місце. Зараз Настя Коротка зі старшою дитиною та собачкою Пуфою перебувають в Америці. Там Ксенія пішла до школи, а Настя, зважаючи на все, вдруге стане мамою.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Настя Коротка. Фото: Instagram
Настя Коротка. Фото: Instagram

Долар злетить до 50 гривень, а інфляція зашкалюватиме: у Мінекономіки озвучили прогноз на 2023 рік

Курс долара у 2023 році сягне 50 гривень, а інфляція збільшиться більше ніж на 8%. Такі показники закладено у макроекономічному прогнозі Міністерства економіки. У макроекономічному прогнозі Мінекономіки йдеться про те, що на початку наступного року курс долара буде на рівні 42 гривень.

Українці на вулиці, фото: Знай.ua
Українці на вулиці, фото: Знай.ua

Українці запідозрили Настю Каменських у вагітності, доки вона думала про осінь: "Хочеться трусики"

Настя Каменських нещодавно розповідала про зйомки нового кліпу на пісню "Кришталь", що було ще 17 лютого, до повномасштабного вторгнення рашистів у Києві. Каменських дуже сподівається, що ця осінь принесе багато хорошого Україні.

"Щось не видно по сайтах з Google, що Настя вагітна", "Як же хочеться її трусики", - пишуть користувачі в коментарях.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

В Україні суттєво подорожчав ще один овоч, і зниження ціни не передбачається: що стало першопричиною

Стало відомо, що в Україні значно зросли ціни на цибулю. Фермери розповіли, у чому причина, і яких ще "сюрпризів" чекати найближчим часом. Попит на цей продукт зараз вкрай високий, а його якість залишає бажати кращого, як відзначають фермери. Всьому провиною проблеми з логістикою, яка була порушена у зв'язку з війною з країною. Також фахівці не встигли вчасно провести обробку цибульних плантацій, у зв'язку з чим частину врожаю безповоротно втрачено.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua