Стало відомо про те, що частина українців не має сплачувати державі податки, відповідний закон про внесення змін до Податкового кодексу України прийнято на засіданні Верховної Ради та підписано Президентом України

податки в Україні
податки в Україні

Документ оприлюднений на сайті Верховної Ради та в газеті "Урядовий кур'єр".
Згідно з нововведеннями від податків звільняються отримувачі благодійної допомоги, яку отримують члени сімей учасників бойових дій, які були поранені або вбиті під час воєнних дій.

Також не стягуються податки з благодійної допомоги працівникам підприємств, установ, організацій, які були залучені або залучені до забезпечення національної безпеки та оборони.

Крім того, не мають сплачувати податки з благодійної допомоги особи, які поживають на територіях бойових дій або ті, які вимушено переселилися на іншу територію.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Не сплачують податки з благодійної допомоги діти-сироти, які були усиновлені та повнолітні особи у віці до 23 років, в тому числі й студенти, що допомога звільняється від оподаткування до 31 грудня (включно) року, наступного за роком, у якому завершено проведення антитерористичної операції та/або припинено чи скасовано військовий надзвичайний стан на території України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Мінфін заробив на облігаціях майже 4 млрд грн: які цінні папери мають шалений попит.

Також наш портал інформував, що встигнути до 1 жовтня: внутрішні переселенці можуть подати повторну заявку на отримання держдопомоги.

Крім того, наш портал інформував, у Мінекономіки повідомили, хто може отримати додаткові кошти під час воєнного стану.