Зеків мало, перейшли на бомжів: у рф в армію стали набирати з неблагополучних верств населення

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Після чисельних втрат російських військових, при чому елітних підрозділів, путін вирішив замінити їх зеками та бомжами. Інформацію про це розповсюдив радник МВС Антон Геращенко. За його даними, пітерський депутат відвідав фонд "Нічліжка", який допомагає бездомним людям, і запропонував розкласти там листівки з рекламою служби за контрактом.

"Холостяк-12" із Алексом Топольським повертається, незважаючи на війну - відома дата

Алекс Топольський, фото з Instagram
Алекс Топольський, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше Чи можуть призвати українців, які мають право на відстрочку - до чого треба приготуватись У червні на плечі українців ляже ще один платіж: кому і за що доведеться доплачувати Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування
Показати ще

Телеканал СТБ повідомив дату повернення романтичного шоу "Холостяк", Алекс Топольський почне тішити публіку вже наприкінці вересня. Про це повідомляється на офіційній сторінці проекту у соціальній мережі Instagram. Там також йдеться, що чоловік уже на першій зустрічі зробить кілька приємних сюрпризів жінкам. Наприклад, на них чекають подарунки, а ще три нові кольори троянд.

Є можливість значно зекономити: в Україні продовжують дешевшати сезоні овочі

Ціни на овочі, скріншот з відео
Ціни на овочі, скріншот з відео

Прогнози економістів, щодо значного здорожчання овочів не справдились, а навпаки - ціни падають. Як відомо, за даними Нацбанку, з початку літа інфляція прискорилась та становила 21,5%. На цьому оберти будуть наростати та за прогнозами фахівців до кінця року вона сягатиме 31,1%. Це своєю чергою відзначиться на цінах.

Елітні війська росії на межі зникнення: поїхали додому у мішках

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Стало відомо, що окупанти втратили в Україні не менше 900 елітних військових. Їхнє життя закінчилося через те, що апетити путіна зросли до розмірів Всесвіту. За інформацією засобів масової інформації, величезна кількість росіян постраждали від амбіцій російського диктатора. Десятки тисяч убитих, сотні тисяч поранених, а все через те, що лідерові найбільшої у світі країни захотілося нових територій.

Мотря зі "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк допомогла Зеленському знищити росіян: "Вбити їх замало"

Антоніна Хижняк, фото: Знай.ua
Антоніна Хижняк, фото: Знай.ua

Повномасштабна війна для дівчини почалася із дзвінка брата Антона. Її брат намагався потрапити до ЗСУ, але йому сказали почекати, і так і не взяли. До росіян у актриси своє ставлення та дуже активна позиція. Антоніна зазначає, що стала дуже злою радикалісткою, хоча до війни була дуже мирною і толерантною людиною, намагаючись прощати все людям. Антоніна включилася в активну боротьбу з росіянами та розпочала з петиції про заборону діяльності російських артистів в Україні.