Телеканал СТБ повідомив дату повернення романтичного шоу "Холостяк", Алекс Топольський почне тішити публіку вже наприкінці вересня – 30 числа.

Про це повідомляється на офіційній сторінці проекту у соціальній мережі Instagram. Там також йдеться, що чоловік уже на першій зустрічі зробить кілька приємних сюрпризів жінкам. Наприклад, на них чекають подарунки, а ще три нові кольори троянд.

Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

"Що вони означатимуть? Не пропустіть прем'єру 12-го сезону проекту "Холостяк" на телеканалі СТБ!", - йдеться у публікації.

Варто зазначити, що шоу було знято ще до початку повномасштабної війни і мало вийти якраз наприкінці лютого. Однак прем'єру довелося перенести, але не цього разу. Через це в коментарях з'явилося багато користувачів, які розділилися на два табори - ті, хто дуже чекав на "Холостяк" на екранах, і ті, хто вважає це розважальне шоу несвоєчасним.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Алекс Топольський, фото з Instagram
Алекс Топольський, фото з Instagram

"Дивитимемося навіть під обстрілами", "Я сподівалася, що раніше... А це вже майже у жовтні, а не у вересні", "У СТБ походу війна закінчилася", "Це що. Зайчик з минулого сезону знову тут?", "Холостяку повістку дали? А точно, у Києві ж немає війни, забула", - пишуть люди у коментарях.

Нагадаємо, Алекс Топольський із "Холостяк-12" втік 11 років тому, але залишився вдячний Зеленському: "Не був переповнений гордістю"

Як повідомляв "Знай.uа", колишній "Холостяк" Іраклі Макацарія напрочуд попрощався з літом: "Чоловіки в чорному forever"

Знай.ua писав, перший "Холостяк" Макс Чмерковський познайомив українців з художником, який допомагає ЗСУ: "Знає про звірства війни"