Стало відомо про те, який буде настрій у всього Кремля і особисто біля путіна, коли американські чиновники наважаться поставити в Україну далекобійні ракети ATACMS.

Про це повідомив російський правозахисник та юрист Марк Фейгін під час ефіру Еспресо.

На його думку, єдине, що на сьогоднішній день має росія - пропаганда. Решта засобів ведення війни давно себе вичерпала. Саме тому будь-які нові постачання озброєння в Україну вони сприймають вкрай болісно, ​​адже розуміють, що їхній кінець уже близький.

Марк Фейгін
Марк Фейгін

"Вони кількісно можуть зберігати свою значущість: більше гармат, більше танків, але нічого нового ми вже не побачимо. Тому насправді чинити цьому опір ЗСУ може, звісно, ​​за допомогою союзників. Без них це було б неможливо", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Україні тим часом потрібні стабільні постачання якісної зброї, адже тільки таким способом можна перемогти росіян на полі бою. Вони цього бояться і навіть не сподіваються на перемогу.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Єдине, про що зараз може думати путін, як зберегти вже захоплені території, але і це зробити не вдасться. Українські захисники продовжують контрнаступ і навіть звільняють захоплені території. Про деяких із них розповів навіть Володимир Зеленський.

"Бо не поставляються, наприклад, літак або ATACMS, ракетні снаряди з дальністю 300 кілометрів і так далі. Є ще багато того, чого ще немає в Україні. А якщо буде, то що? Я думаю, усіма цими питаннями Путін стурбований", – підсумував Марк Фейгін про постачання озброєння Україні.

Нагадаємо, що Марк Фейгін передрік нову глобальну угоду між США та Китаєм: президенти зберуться, щоб розділити росію

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович не зміг підтвердити початок контрнаступу ЗСУ у Херсоні: збирається тримати інтригу до останнього

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.