Українського політичного в'язня Романа Сущенко не переводили до іншої камери в російській в'язниці.

Про заявив цого адвокат Марк Фейгин, повідомив 5 канал.

Адвокат Сущенка відзначив, що він перебуває і тій самій камері, що й раніше, коли сам адвокат особисто зустрічався з в'язнем.

"Це не карцер, це приміщення камерного типу, називається ПКТ, в якому він знаходився і знаходиться зараз. Нічого не змінилось. Карцером це називають на тюремному жаргоні. Справедливо Денісова каже про підйом о 5 годині замість 6:30", – заявив адвокат Марк Фейгін.

Він також наголосив, що "зараз не все так драматично", хоча умови в яких перебуває Роман Сущенко, вимагають втручання.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Роман повинен мати певні можливості для заняття своїми особистими справами – він малює і так далі. Те, що він знаходиться в безпечному місці 90 днів, найімовірніше буде продовжуватися його там перебування. Але загалом це скоріше добре, ніж погано", – заявив Фейгін.

Кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, звинуватили в порушення міжнародних правил й затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня 2016 роки. Йому висунули обвинувачення у шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є працівником Головного управління розвідки Міноборони України.

У ГУР МОУ це спростували. Мосміськсуд 4 червня 2018 року засудив Сущенка до 12 років ув'язнення у колонії суворого режиму, 12 вересня Верховний суд Росії визнав це рішення "законним".7 листопада його етапували до колонії у Кіровській області РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилися позитивні новини про стан здоров'я в'язня Кремля українського режисера Олега Сенцова. Так, за інформацією колег режисера, Олег відчуває себе краще, але ще знаходиться в санчастині. Про це виданню "Крым.Реалии" повідомив російський режисер Асколь Куров.

Нагадаємо, Європа зробила Путіну несподівану пропозицію.

Як повідомляв Знай.uа спалити всі мости в Росії: основні міфи про воєнний стан, яким не варто вірити.

Знай.uа писав, Олег Сенцов став лауреатом престижної міжнародної премії.