У понеділок 5 серпня стало відомо, що місія МАГАТЕ залишила Запорізьку АЕС.

Повідомляється, що на станції залишилися два спостерігачі від агентства. Організація може опублікувати доповідь про стан станції вже 6 вересня

Про це повідомляють рашаСМІ.

Варто зазначити, що українці заздалегідь налаштовані дуже скептично до звіту міжнародних спостерігачів, оскільки окупанти неодноразово влаштовували суцільний цирк перед МАГАТЕ. Серед іншого, показували ракети, що впали, по яких було видно, що вони прилетіли з боку тимчасово окупованих територій. Але спостерігачів запевняли, що ракета закрутилася у повітрі і насправді належить ЗСУ.

ЗАЕС
ЗАЕС

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що міжнародна організація МАГАТЕ зголосилася допомогти Україні та Макс Гордєєв за допомогою карт таро дізнався , наскільки ефективна їхня місія.

Екстрасенс заявив, що фахівці зовсім не хотіли розбиратися із цим питанням, адже вони теж бояться смерті через окупантів. Щодо допомоги для України, Макс відповів, що МАГАТЕ у ролі миротворців можуть щось змінити, проте лише на свою користь.

"Поставлять галочку, як добре у них все завершиться і чогось вони доб'ються. Скажуть, що ми молодці, але насправді є підводні камені", - зазначив чоловік.