Нова пошта не сплачує податки повною мірою. Принаймні таку думку висловив колишній співробітник цього підприємства.

Опублікував його Борис Володимиров на порталі otzyv.net . Там кожен може висловити свою думку про те чи інше підприємство в Україні. Найчастіше вони негативні.

Нова пошта. Фото: скріншот youtube
Нова пошта. Фото: скріншот youtube

На цей раз дісталося підприємству Нова пошта. Чоловік у скарзі стверджує, що компанія не влаштовує всіх офіційно на роботу, і відповідно не сплачують повною мірою податки.

"Нова пошта не працевлаштовує офіційно всіх своїх співробітників і відповідно недоплачує до бюджету України безліч грошей. Так я що думаю, де податкова та пенсійний фонд і взагалі і до війни було погано, що НП податки недоплачують, а вже зараз тим більше. Вже не в змові чи вони з рашкою. А що це нормально звільнити людину просто так?" - йдеться у тексті скарги.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

У компанії «Нова пошта» практично відразу відреагували на це повідомлення, і пообіцяли розібратися із ситуацією. Сподіваємося, що все це неправда, адже в такий час треба якнайбільше допомагати нашій та економіці.

Як у результаті закінчилася ця ситуація – невідомо, адже продовження цей конфлікт не отримав.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Нагадаємо, що Нова пошта є одним із найпопулярніших сервісів доставок в Україні. Користувачі обирають саме цю послугу за оперативність, однак вважають ціни на послуги дещо завищеними.

Нова пошта. Фото: скрін youtube
Нова пошта. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що українці розповіли, чому не радять користуватися поштоматами від Нової пошти: "Ціни божевільні, а сервіс - 0"

Раніше повідомлялося, що посилка за 1 гривню: Нова пошта змінила тарифи, хто і коли може скористатися

Також, можна замовляти товари на AliExpress: Нова пошта відновлює доставку посилок з Китаю