Найбільш кровопролитним місяцем повномасштабної війни в Україні став березень. З перших днів росіяни порушували всілякі закони і винищували мирне населення.

Про це повідомили в управлінні Верховного комісара ООН з прав людини.

За опублікованими ними даними, як мінімум 13 917 людей постраждали від дій військових злочинців з росії. Крім того, із них 5718 загинули.

Буча після звільнення. Фото: скрін youtube
Буча після звільнення. Фото: скрін youtube

Варто відразу зазначити, що дані попередні, і реальна цифра істотно відрізнятиметься. Наприклад, лише у Маріуполі, за попередніми підрахунками, це 87 тисяч осіб. Що відбувається на інших ділянках окупованих земель - поки що невідомо. Але ми обов'язково помстимемося за кожну смерть невинної людини, а території повернуться під контроль офіційного Києва.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Буча після окупації. Фото: скрін youtube
Буча після окупації. Фото: скрін youtube

Найважчим був перший місяць весни – 3190 загиблих, як зазначають у відомстві. Вже у квітні воно знизилося до 683, у травні – до 461, у червні – до 369 та у липні – до 360.

Варто зазначити, що станом на 6 вересня 2022 року за минулий день ЗСУ ліквідували 9 танків, 22 артилерійські системи та 25 бойових броньованих машин. Як повідомили у Генштабі ЗСУ, найбільші втрати за останню добу противник зазнав на Донецькому напрямку.

До речі, кількість втрат особового складу окупантів перетнула психологічну позначку, і тепер становлять 50 150 осіб.

Нагадаємо, що Марк Фейгін пророкував нову глобальну угоду між США та Китаєм: президенти зберуться, щоб розділити росію

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович не зміг підтвердити початок контрнаступу ЗСУ у Херсоні: збирається тримати інтригу до останнього

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.