На Укрпошті сталася чергова курйозна історія. Клієнтка звинуватила співробітників у расизмі та нетактовності стосовно себе.

Про це стало відомо завдяки відкликанню українки на ім'я Тая, і опубліковано його на порталі otzyvua.net . Там регулярно користувачі можуть залишити свою думку про ту чи іншу компанію.

Справа в тому, що цього разу співробітники пошти відмовилися віддавати посилку, вартість якої 225 гривень. Все тому, що у жінки відсутня по батькові в документі, і вона взагалі не така, як усі інші люди.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

"Мій батько В'єтнамець, але це зовсім не дає Укр пошті права принижувати мене, це расизм вибачте. Плюс прочитати, кривляючи мій ПІБ з паспорта з усмішкою на обличчі - це взагалі дно. Я така як всі і будьте толерантнішими до людей" - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Сталося все у місті Львів, за адресою Кульпарківська, 131. Саме там і знаходиться відділення, де співробітники зіпсували враження про компанію для дівчини.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Примітно, що відповіді від Укрпошти ще не було, і інцидент вони ніяк не прокоментували.

Варто зазначити, що була вже безліч випадків, коли українці скаржилися саме на якість обслуговування на пошті. Мабуть, за дешеві ціни на доставку доводиться терпіти такі нюанси. Сподіваємося, що якщо це правда, то дирекція компанії обов'язково розбереться, і вибачиться перед дівчиною.

Укрпошта, фото: Укрпошта
Укрпошта, фото: Укрпошта

Нагадаємо, що таролог порадувала прогнозом на майбутнє, для України настала біла смуга .

Раніше повідомлялося, що прогноз урожаю меду: яким буде в умовах війни і чи зміниться ціна

Також українці масово скаржаться на ПриватБанк, який "затис" їх долари.