На днях державне підприємство поштового зв'язку, а точніше "Укрпошта" потрапила у вкрай неприємну ситуацію. Так, на дорогах Києва замітили машину, підвладну підприємству, яка їхала дорогою та губила листи. Відповідне відео з'явився на Instagram-сторінці dtp.kiev.ua

Так, на ньому видно, як по столичній дорозі їде автомобіль "Укрпошти", а з його причепу випадає лист, який виліз через шпарину та тримається лише одним кутиком.

"Вищий рівень доставки Укрпоштою: "Доставимо ваші листи в цілості й схоронності", - говорили вони. Проспект Повітрофлотський", - підписали відеоролик у мережі.

Відділення Укрпошти
Відділення Укрпошти

У соцмережі віднеслися до такого халатного ставлення листів українців з жартом:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це не жарт. Справді, є така послуга в Укрпошти - еліт-доставка, листа закріпляють на автомобілі і адресат може забрати його прямо на ходу - не треба відкривати кузов машини, розвантажувати", "Тепер зрозуміло, за що керманич Укрпошти отримує свої 2 мільйони в місяць!".

Нагадаємо, "Укрпочта" підвищила тарифи до небес.

Як повідомляв Знай. ua, глава "Укрпошти" Смілянський отримує місячну зарплату 400 вчителів.

Також Знай. ua писав, що Подоляк порівняв життя чиновників і простих українців.