"Ощадбанк" потрапив у скандальну ситуацію з клієнткою. Як заявила жінка, банк залишив її без місячної зарплати. Подробицями вона поділилася у своєму відгуку на сайті "Мінфін".

Клієнта заявила, що ще в липні знімала готівку, скориставшись банкоматом іншого банку, але через збій кошти видано не було.

Ощадбанк. Фото: скрін youtube
Ощадбанк. Фото: скрін youtube

"Ще 21.07.2022 знімала кошти у банкоматі іншого банку, кошти списані, у банкоматі сталася помилка, кошти не видано", - розповіла клієнтка.

Жінка зазначила, що за кілька днів звернулася за допомогою до банку, написала заяву. Вона зазначила, що від дня звернення минуло 43 дні, але ніхто не надав їй інформації про долю грошей. За словами українки, вона залишилася без місячної зарплати, на яку живе і через інцидент була змушена брати кредит.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін minfin
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін minfin

"Банк залишив мене без місячної заробітної плати в умовах війни, на яку я розраховую кожен місяць! Тепер мені довелося "залазити" в кредит, хто мені компенсує відсотки, які я тепер маю заплатити? Банк просто на всі 100% дотримується чинного законодавства", - Поскаржилася клієнтка.

У "Ощадбанку" відреагували на скаргу клієнтки та заявили, що в даному випадку розгляд проблеми становить не менше 45 днів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Мінфін заробив на облігаціях майже 4 млрд грн: які цінні папери мають шалений попит.

Також наш портал інформував, що встигнути до 1 жовтня: внутрішні переселенці можуть подати повторну заявку на отримання держдопомоги.

Крім того, наш портал інформував, у Мінекономіки повідомили, хто може отримати додаткові кошти під час воєнного стану.