Син Андрія Портнова вирушив за гуманітарною допомогою у березні, але так і не повернувся

Стало відомо про ще одного "волонтера", який виїхав з України у гуманітарних справах, але так і не повернувся. Йдеться про сина проросійського діяча Андрія Портнова. 29-річник Ігор Портнов ще у березні місяці отримав тимчасове дозвіл на виїзд з України. Поїхав він у напрямку Польщі як волонтер. Цікаво, що звідти він не повернувся.

Сім'я Портнових, фото: Схеми
Сім'я Портнових, фото: Схеми

Співачка Надя Дорофєєва змінила купальник на теплі шкарпетки: "У серце"

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва зацікавила шанувальників повідомленням тем. що в неї був "крейзі дій". Вона опублікувала фото, на якому вона у сірому костюмі з довгими рукавами та теплих в'язаних шкарпетках.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Це взагалі дно": українка зіткнулася з расизмом на Укрпошті, співробітники нетактовно поставилися до імені та походження

На Укрпошті сталася чергова курйозна історія. Клієнтка звинуватила співробітників у расизмі та нетактовності стосовно себе. На цей раз співробітники пошти відмовилися віддавати посилку, вартість якої 225 гривень. Все тому, що у жінки відсутнє по батькові в документі, і вона взагалі не така, як усі інші люди.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Даша Астаф'єва відсмажила реберця для ЗСУ на одній кухні з Клопотенком з "МастерШеф": "Велика честь"

Відома українська модель Даша Астаф'єва нещодавно заявила про прем'єра власного шоу "Такі страви", який має на меті не лише розвеселити українців, а й допомогти бійцям із ЗСУ. Артистка разом з іншими знаменитостями готуватиме їжу у великих порціях, щоб потім відправляти військовим.

Даша Астаф'єва та Євген Клопотенко. Фото: скрин відео
Даша Астаф'єва та Євген Клопотенко. Фото: скрин відео

Незабаром наздожене гречку за ціною: яка крупа підскочила в ціні в українських супермаркетах

Ціни на продукти в Україні продовжують стрімко летіти вгору, а серед лідерів подорожчання – крупи. За місяць у магазинах та на ринках зросла вартість популярної крупи – рису. Рис активно набирає в ціні і цілком імовірно вже зовсім скоро наздожене гречку, вартість якої коливається в районі 100 гривень за кілограм і навіть вище.

Ціни на крупи. Фото: скрін youtube
Ціни на крупи. Фото: скрін youtube