Колишній королівський кореспондент ВВС Річард Самнер заявив, що з Єлизаветою II "відбувається щось серйозне", вона перебуває під пильною увагою медиків.

Журналіст каже, що, схоже, "її тіло відмовляє", хоча неясно, "як і наскільки сильно". Про це стало відомо з телеграм-каналу Інсайдер UA.

Він також натякнув, що "зараз треба готуватися до найгіршого.

Скриншот сторінки ВВС
Скриншот сторінки ВВС

На тлі інформації про погіршення здоров'я Королеви сайт ВВС змінив колір на чорний. А Королівський кореспондент Ніколас Вітчелл з'явився в ефірі ВВС у чорному костюмі.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Кореспонденти ВВС. Фото: Telegram
Кореспонденти ВВС. Фото: Telegram

Слова підтримки вже передала новий прем'єр-міністр Британії Ліз Трасс: "Уся країна стурбована новинами про здоров'я королеви, думки британців із королівською родиною".

Члени королівської родини з'їжджаються до Єлизавети II до шотландського замку Балморал, де вона перебуває під наглядом лікарів. Тим часом біля Букінгемського палацу починають збиратися і пересічні люди.

Британці біля Букінгемського палацу. Фото: Twitter
Британці біля Букінгемського палацу. Фото: Twitter

Люди починають збиратися поряд із Букінгемським палацом у Лондоні після повідомлень про погіршення стану здоров'я Єлизавети II.

Британці біля Букінгемського палацу. Фото: Twitter
Британці біля Букінгемського палацу. Фото: Twitter

Після спадкоємцем принцом Чарльзом і онуком королеви принцом Вільямом, до Балморалу їде молодший син Єлизавети II принц Ендрю, і навіть принц Едвард і принцеса Анна. До королеви прямують і принц Гаррі з дружиною Меган Маркл, які після низки скандалів у 2020 році перестали бути офіційними представниками королівської родини. Після новин про погіршення здоров'я королеви її офіційної резиденції збираються і звичайні піддані.

Королева Великобританії Єлизавета ІІ. Фото: скріншот Youtube
Королева Великобританії Єлизавета ІІ. Фото: скріншот Youtube

У Букінгемському палаці офіційно заявили, що після огляду цього ранку лікарі висловили стурбованість здоров'ям Її Величності та рекомендували Єлизаветі II залишатися під медичним наглядом.

Нагадаємо, ми писали, що Принц Гаррі та Вільям на межі дикої сутички, Меган Маркл і Кейт Міддлтон безсилі.

Як повідомляв "Знай.ua" Меган Маркл становить явну небезпеку для королівської сім'ї: марення дружини принца Гаррі міцнішають.

Також "Знай.ua" інформував, Кейт Міддлтон таємно зустрічалася з Меган Маркл? Ворожнеча між принцом Гаррі та Вільямом зайшла надто далеко.