Принц Гаррі та Меган Маркл збираються повернутися до Великобританії наступного місяця, але, незважаючи на те, наскільки близькі вони будуть з Вільямом та Кейт, джерело стверджує, що у них немає планів зустрічатися.

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Це сталося після передбачуваної сварки між парою через зневажливе ставлення до герцогині Кембриджської.

Згідно з повідомленнями, герцог та герцогиня Сассекські отримали холодний прийом, коли повернулися до Великобританії ще у червні.

Королівське подружжя збирається знову повернутися до Великобританії наступного місяця, і хоча експерти попереджають, що їм «навряд чи вдасться легко дістатися», представник стверджує, що вони «в захваті» від майбутньої поїздки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: golos.ua
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: golos.ua

Closer повідомив, що 37-річний Гаррі та 40-річна Меган залишаться у своєму колишньому будинку Frogmore Cottage після продовження договору оренди у Віндзорі на початку цього року.

Повідомляється, що принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, яким по 40 років, переїжджають до котеджу Аделаїди — менш ніж за милю від Сассексів у Фрогморі.

Проте, незважаючи на їхню безпосередню близькість, пара не планує відвідувати Кейт і Вільяма, згідно з королівським джерелом.

Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео

Інсайдер стверджує: «Кейт з нетерпінням чекала на зустріч з Меган, коли вони з Гаррі приїхали до Англії. Вона хотіла бути великою людиною і простягнути цю оливкову гілку, тому що вона відчуває, що вся ця потворність ігнорування один одного триває вже досить довго. Кейт хотіла спробувати зустрітися з Меган в основному заради Вільяма та Гаррі. У Гаррі незабаром день народження, і вона хотіла, щоб це стало способом зібрати їх усіх разом і подарувати подарунки. Вона знає, що виправлення ситуації та припинення ворожнечі було б найкраще для обох сімей і, звичайно, для монархії в цілому».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Меган Маркл переймається "тужливим" принцом Гаррі.