Українці, житло яких було зруйноване внаслідок нападу Росії, продовжують отримувати повідомлення від газопостачальних компаній про необхідність передати свідчення лічильників та заплатити за послуги. У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України розповіли, що слід робити, отримавши такий лист.

У міністерстві розповіли, що почастішали випадки, коли українці, які залишили будинки на прифронтових територіях або в зоні бойових дій, продовжують отримувати повідомлення від постачальників газу. При тому, що їхні будинки зруйновано і газ, як і інші послуги, туди не подається.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Українцям пояснили, що, отримавши повідомлення від газопостачальної компанії про необхідність оплатити послугу або передати свідчення лічильника, потрібно звернутися на гарячу лінію постачальника.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Газопостачальні організації, до яких ми звернулися за роз'ясненнями, порадили ВПО або жителям тимчасово окупованих територій України, житло яких зруйновано, повідомити про це гарячу лінію постачальника, надавши йому всі необхідні дані. Тоді компанія викреслить їх зі списку осіб, які користуються газом", – повідомляє відомство.

Раніше портал Знай повідомляв, що в Україні компенсують вартість комунальних послуг - хто може скористатися.

Також наш портал інформував призначення субсидії безробітним українцям: у Мінсоцполітики розкрили важливі деталі.

Крім того, ми писали, чому українцям припинили надсилати звичні платіжки за комуналку: у Нафтогазі розвели руками.