Ще одна країна розпочала підготовку до великої війни з росією: "У період від 3 до років"

Польща почала готуватися до повномасштабної війни з росією. Не виключено, що путін зважиться на це найближчими роками. На думку місцевих експертів, у найближчі 3-10 років буде великий ризик початку війни з росією, і в державі вже запустили механізми підготовки та закупівель сучасного озброєння.

Військові, скріншот: YouTube
Військові, скріншот: YouTube

На 5 грн за кілограм: ціна на гречку в українських супермаркетах різко впала, а новий урожай продають ще дешевше

Найпопулярніша в Україні гречана крупа подешевшала порівняно із серпнем на 5 грн за кілограм, і це не межа. Вже на початку вересня ціна на гречку в супермаркетах знизилася на 5 грн. порівняно із серпневими цінами на крупу. На порталі Мінфін оприлюднили свіжі дані з популярних супермаркетів Метро, ​​Ашан та Варус.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бакалія. Фото: Знай.UA
Бакалія. Фото: Знай.UA

Вовчиці завили від нетерпіння: Олега Винника з бородою бачили у Києві

Після повномасштабного вторгнення співак Олег Вінник несподівано втік із медійного простору. І лише згодом стало відомо, що артист перебуває на лікуванні в Німеччині, йому стало погано ще до війни. Проте зірка активно допомагає українським захисникам, а нещодавно його бачили у Києві.

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

Американський генерал Бен Ходжес передбачив повернення Криму до рідної гавані вже 2023 року

Західні експерти вже говорять про повернення Криму. Свою думку з цього приводу вирішив висловити колишній командувач військ США в Європі, ветеран воєн в Афганістані та Іраку, генерал-лейтенант у відставці Бен Ходжес. За його словами, якщо все піде за планом, Україна зможе вже до кінця цього року відкинути російських окупантів за лінію розмежування, яка була до 24 лютого.

Бен Ходжес, фото: скріншот із відео
Бен Ходжес, фото: скріншот із відео

Померла королева Єлизавета II: найцікавіші та маловідомі факти з життя її величності

8 вересня 2022 року з Великобританії прийшли погані новини. Тоді повідомлялося, що у 96-річної королеви погіршився стан здоров'я, тож у замок Балморал у Шотландії терміново прибули її діти, а близько – почали стягуватися люди. Видання The Guardian повідомляло, що Королева померла. Ця інформація виявилася фейком, але Букінгемський палац підтвердив те, що жінка померла – за кілька годин.

Королева Єлизавета ІІ, скріншот відео
Королева Єлизавета ІІ, скріншот відео