У ще одного світового лідера виникли проблеми зі здоров'ям. Ідеться про Папу Римського, і все настільки серйозно, що він може залишити піст.

Про це говорять відомі фахівці з Ватикану Антоніо Соччі, Альдо Марія Валлі та Марко Тозатті, і інформація раптово почала поширюватися по мережі.

Примітно, що ці новини з'явилися практично одразу після того, як оголосили про різке погіршення здоров'я королеви Великобританії Єлизавети ІІ. Через кілька годин вона мирно померла у своєму маєтку в Шотландії в оточенні рідних і близьких.

Чутки про погане самопочуття понтифіка ходять уже давно, і ось у мережі з'явився його знімок в інвалідному візку. Це лише підтверджує думку, що з його здоров'ям не так гладко.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Пов'язано це було з травмою коліна, і у такому вигляді він з'явився під час своєї поїздки до Канади. Франциск не заперечує, що у свої 85 років уже не може пересуватися у тому ж ритмі, що й раніше.

Папа Римський, фото: скріншот із відео
Папа Римський, фото: скріншот із відео

"Це абсолютно нормальний варіант. Це не катастрофа, ви можете міняти тата. Я думаю, що в моєму віці і з цими обмеженнями я маю заощаджувати енергію, щоб служити церкві або, навпаки, думати про можливість відійти вбік", – сказав понтифік.

Тобто, крім смерті Єлизавети II, нас незабаром може чекати ще одне потрясіння. Папа Римський незабаром може зректися престолу, і на його місце прийде новий.

До речі, раніше понтифік пророкував початок Третьої світової війни. На його думку, вона вже розпочалася, і треба з цим боротися.

Папа Римський
Папа Римський

"На жаль, Європу та весь світ стрясає особливо важка війна, за якої порушується міжнародне право і з'являється ризик ядерної ескалації, а також [виникають] тяжкі наслідки для економіки та суспільства" - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що посол України у Ватикані Андрій Юраш дорікнув Папі за "безневинну жертву дугіна"

Раніше повідомлялося, що папа Римський Франциск оголосив про початок Третьої світової війни, найгірший сценарій уже здійснено

Також це просто пропагандистська нісенітниця, що працює на росію, - Михайло Шейтельман про заяву Папи Римського з приводу Дугіної.