В Україні триває війна вже майже 200 днів, воїни ЗСУ ліквідували понад 50 тисяч російських солдатів, але вони, на жаль, продовжують тероризувати мирне населення.

Чого не скажеш про їхніх мирних жителів, вони примудряються самостійно піти з життя або принаймні знищити місце свого перебування.

Москва, фото: скріншот із відео
Москва, фото: скріншот із відео

Стало відомо, що мешканець Москви намагався повторити незвичайний спосіб приготування бутербродів із відео, опублікованого в TikTok. Результат експерименту дивує – йому нічого не вдалося, окрім як підірвати ванну кімнату. З деталей стає відомо, що він намагався розплавити сир на хлібі за допомогою газового пальника. Звичайно ж, у процесі все пішло за планом і балон спалахнув.

Він встиг кинути газовий балон у ванну, після чого пролунав вибух, а молодик із дружиною, яка теж знаходилася у квартирі, не постраждали. Залишається тільки відремонтувати ванну кімнату.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина "Рішення вже прийнято": українців попередили про зростання тарифів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Новини з країни-агресора, скріншот
Новини з країни-агресора, скріншот

Йому пощастило, що він не сидить зараз у окопі, десь у Харківській, Донецькій чи Луганській області... бо щодня він був би дедалі ближче до власної смерті чи полона. Бо воїни ЗСУ звільнять усі тимчасово окуповані території.

Нагадаємо, у Криму масові протести через любителів "російського світу": побили до загибелі чоловіка, і завантажили в машину з буквою "Z"

Як повідомляв "Знай.uа", зрадницю, яка наводила ворожу арту, відпустили додому і вона виїхала за кордон

Знай.ua писав, Угорщина все більше падає в рашистську безодню: новий підручник про "громадянську" війну в Україні викликав скандал