Гуляння під час війни багато українців розцінюють як "пір під час чуми", і морально-етичний бік залишається на совісті організаторів.

Журналіст Михайло Ткач на своїй фб-сторінці оприлюднив знімки з корпоративу полтавського офісу "Нафтогазу" "Полтавагазвидобування".

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості відзначали вчора, з конкурсами та аніматорами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Полтавський офіс Нафтогазу «Полтавагазвидобування» святкував День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Морально-етичну сторону питання кожен вирішує сам для себе, але сподіваюсь це не за бюджетні кошти свято, - написав журналіст.

У коментарях думки з приводу свята розділились. Одні підтримували журналіста, інші — вказували на причини про потребу відновлювати свій ресурс аби бути надійним тилом, та інші доводи.

У коментарі "прийшов Павло Розенко, який раніше займав пост в Мінсоцполітики. Він написав:

"Так он ти яка "Соціальна відповідальність!" Не тим я в Мінсоцполітики займався, не тим!"

Інші українці також висловились: "Ох*єть наші хлопці в наступ ідуть, а ці гуляють. В нас що вже війна закінчилася?!", "Пане Михайло це вам нова тема для журналістського розслідування, бо з тим Полтавським газом невідомо що коїться, особливо цікаві історії про тих , хто це кришує. Коли закінчаться розкрадання природних ресурсів?"

Нагадаємо, ми писали, що у США вражені перемогами ЗСУ після розгрому російських військ на Харківському та Херсонському напрямках.

Як повідомляв "Знай.ua" воїни ЗСУ зганьбили легендарну дивізію окупантів: залишилася "самоліквідація".

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандистка Симоньян спробувала виправдати повний провал "другої" армії в Україні