Запеклі бої на кордоні Вірменії та Азербайджану: спалахнув новий конфлікт

У ніч проти 13 вересня Азербайджан почав масштабні обстріли прикордонних територій Вірменії. У військовому відомстві Азербайджану запевняють, що це стало відповіддю на тривалу агресію Вірменії. Міноборони Азербайджану назвало черговий військовий конфлікт на кордоні широкомасштабною провокацією збройних сил Вірменії.

вогонь азербайджанських РСЗВ
вогонь азербайджанських РСЗВ

Вчетверо дорожче, ніж торік: популярний продукт приголомшив новою ціною

Суттєве зростання цін на низку популярних продуктів неприємно вражає українців щомісяця, а то й щотижня. Вартість деяких продуктів зробила їх майже недоступними. Зокрема, на сьогодні в Укрaїні спостерігaється тенденція підвищення цін нa цибулю, про це повідомляють aнaлітики.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ціни на продукти, скріншот з відео
Ціни на продукти, скріншот з відео

путін збирається розпочати новий етап війни вже у жовтні: віддав новий наказ олігархам

На Україну незабаром може чекати ще один етап війни з росією, і диктатор путін вже віддав новий наказ своїм олігархам. Про це повідомив один із найвідоміших журналістів-розслідувачів Христо Грозєв на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Експерт передбачив подорожчання всіх продуктів на 40% вже до кінця року: які запаси потрібно зробити заздалегідь

Час настав не найпростіший. Дехто взагалі пророкує 2022 рік як найважчий для України, і не лише через початок повномасштабної війни. Всьому винні ще гроші, які потрібно віддавати в магазинах. Свій прогноз щодо того, що відбуватиметься з цінами, далі розповів член Економічного дискусійного клубу Олег Пензін.

Продукти у магазині, скріншот із відео
Продукти у магазині, скріншот із відео

"Благословляю на життя": 84-річний дідусь насушив для ЗСУ фруктів, лист розчулює до сліз

У мережі вчинки українців доводять до сліз своєю зворушливістю. На Запоріжжі 84-річний дідусь передав бійцям ЗСУ сушку та записку, від якої щемко й тепло стає на серці, адже з такими людьми Україну не здолати. Пан Володимир кланяється до землі, та благословляє воїнів ЗСУ на життя та перемогу.

Зустріч воїнів ЗСУ. Фото: скриншот з відео
Зустріч воїнів ЗСУ. Фото: скриншот з відео