Українські АЗС поновили ціни на пальне. Так, скільки українським водіям коштуватиме літра бензину, дизпалива та автогазу, розповідає портал AutoRia.

Середні ціни на пальне на автозаправках станом на 13 вересня трохи змінилися. Так, бензин А-92 додав у ціні 7 копійок і продається в середньому по 47,9 гривень за літр. Водночас, розцінки на бензин А-95+ залишилися без змін - у середньому 50,64 гривні за літр. Не зрушила з місця і вартість бензину категорії А-95 – 49,7 грн/л.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Середні ціни на дизельне паливо на АЗС сягають 53,15 гривні за одну літру. Водночас автогаз трохи втратив у ціні і пропонується по 25,94 гривні за кожен літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін auto.ria.com
Ціни на пальне. Фото: скрін auto.ria.com

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Мінімальна вартість бензину категорії А-95 на українських АЗС становить 47,5 гривні за літр. Найвищі цінники сягають 52 гривень за літр. Дизпаливо дешевше за 49,6 гривні за літр не знайти, а ось максимальні ціни досягають 57,24 гривні.

До речі, напередодні у Верховній Раді спрогнозували зниження цін на пальне. Це пов'язано зі значним зниженням вартості нафти на міжнародних ринках.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заправити автомобіль стало дешевшим: на українських АЗС продовжують падати ціни на популярний вид палива.

Також наш портал інформував, ціни на свинину можуть пробити новий максимум, прогнози не втішають: тепер купувати у свята або знижки.

Крім того, інформаційний портал Знай писав, продавці встановили нові ціни на помідори, перець, огірки, капусту та інші овочі: чи витримають гаманці українців.