Щомісяця по 1000 грн: школярі отримуватимуть винагороду за досягнення у навчанні, де будуть запроваджені

В Україні мотивуватимуть учнів краще вчитися. Столичним школярам за високі досягнення у навчанні щомісяця платитимуть кошти. Депутати Київради ухвалили рішення про присвоєння персональних стипендій учням 8-11 класів, які демонструють високі знання з навчальних предметів.

Школярі. Фото: скриншот youtube
Школярі. Фото: скриншот youtube

17-річна донька Олі Полякової Маша захотіла з хлопцем спробувати інтим "ззаду": "18 уже є?"

Оля Полякова – відома українська виконавиця, її старша дочка Маша для свого віку не поступається матері популярності. Зараз Маша Полякова торкнулася інтимної теми у ролику.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

— Хлопець: може, спробуємо ззаду?

Спочатку вона шокована почутим, проте подумавши...

— Я: повертайся!

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

З Криму закрили виїзд: почнуть інтенсивний вилов "гарматного м'яса"

У нашого супротивника нестача не лише мотивів, а й ресурсів для відправки "на добрива" до українських земель. З 19 вересня очікується посилення вилову гарматного м'яса на війну проти України. Отже, з 19 вересня, йдеться у документі, призначеному для транспортної компанії "ТРАНСКАРГО" від військового комісаріату, виїзд із Криму можливий лише з дозволу військкомату.

Кримський міст, фото: скріншот з відео, фото: ICEYE
Кримський міст, фото: скріншот з відео, фото: ICEYE

Катерина Кухар із "Танців з зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям"

Катерина Кухар, незмінна суддя "Танців з зірками", балерина та директор Київського хореографічного училища, повідомила про тяжку втрату, яку їй важко пережити.

"Серце відмовляється в це вірити... Сьогодні ворог забрав життя Шаповала Олександра Миколайовича. Заслужений артист України, педагог дуетного танцю KSBC", - пише Катерина Кухар.

Катерана Кухар. Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Катерана Кухар. Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Українські АЗС оновили ціни на пальне: скільки коштує бензин, ДП та автогаз

Українські АЗС поновили ціни на пальне. Середні ціни на пальне на автозаправках станом на 13 вересня трохи змінилися. Так, бензин А-92 додав у ціні 7 копійок та продається в середньому по 47,9 гривні за один літр. Водночас, розцінки на бензин А-95+ залишилися без змін - у середньому 50,64 гривні за літр. Вартість бензину категорії А-95 також не зрушила - 49,7 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube